Com arribar a Tossa de Mar?

L’Hotel Marina està situat a l’entrada de Tossa de Mar. Els clients poden gauidr de la zona més tranquil·la de Tossa a tan sols 800 metres de la platja i a 500 metres del centre.

L’Hotel Marina disposa d’aparcament privat al mateix hotel i, per tant, els clients poden aparcar directament només arribar-hi.

Arribar a Tossa de Ma no és molt difícil. Arribar a Tossa de Mar no és gaire difícil. En els subapartats d’aquest menú, expliquem les diferents opcions per poder arribar a Tossa de Mar amb transports diferents i des de llocs diferents.

Si teniu qualsevol dubte o problema per arribar a Tossa, podeu contactar amb nosaltres i us indicarem la millor manera d’arribar-hi.

Amb cotxe

Desde Barcelona

  • Agafar l’Autopista AP7 direcció Girona/França fins a la sortida 9A Vidreres/Sils/Lloret/St. Feliu de Guixols i incorporar-se a la C-35 durant aproximadament 12 km.
  • Agafar la sortida 94 direcció Tossa de Mar i continuar per la carretera GI-681 durant aproximadament 16 km.
  • En arribar a Tossa de Mar, seguir pel carrer principal travessant 2 rotondes i l’hotel us quedarà al costat dret del carrer.

Des de França:

  • Agafar l’Autopista AP7 direcció Girona/Barcelona (aproximadament 80 km des de la frontera).
  • Prendre la sortida 9 Sta. Coloma de Farners / Lloret de Mar / Sant Feliu de Guíxols i incorporar-se a la C-35 durant aproximadament 12 km.
  • Agafar la sortida 94 direcció Tossa de Mar i continuar per la carretera GI-681 durant aproximadament 16 km.
  • En arribar a Tossa de Mar, seguir pel carrer principal travessant 2 rotondes i l’hotel us quedarà al costat dret del carrer.

Amb Avió

L’aeroport més proper a Tossa de Mar és l’aeroport de Girona-Costa Brava. A l’aeroport de Girona-Costa Brava arriben diverses companyies aèries, amb diversos vols diaris, sobretot durant la temporada d’estiu, des de les ciutats europees principals.

Des de l’Aeroport de Girona – Costa Brava fins a Tossa de Mar la manera més ràpida i còmoda d’arribar-hi és amb taxi o autobús. Un taxi des de l´aeroport de Girona fins a Tossa té un cost aproximat de 70€.

L’aeroport de Barcelona – El Prat és el segon aeroport més proper a Tossa de Mar. Des de l’aeroport de Barcelona – El Prat la manera més ràpida i còmoda d’arribar a Tossa és amb taxi o autobús. Un taxi des de l´aeroport de Barcelona fins a Tossa té un cost aproximat de 180€.

Amb tren

L’estació de tren més propera a Tossa de Mar és a Blanes (17 km). Des de Barcelona es pot arribar a Blanes amb la línia R1 direcció Blanes (última parada). Des de l’estació de Blanes cal agafar un autobús fins a Tossa de Mar, o bé un taxi amb un cost aproximat d’entre 25 i 35€.

Amb Autobús

Des de Barcelona (Aeroport o Estació del Nord) : El transport el proporciona la companyia Sarfa, el trajecte té una durada aprox. de 1h 30min i el bitllet costa aproximadament entre 12 i 15€ per persona. Podeu consultar els horaris a la pàgina web https://compras.moventis.es/online/

Es recomana comprar els bitllets amb antelació sobretot a l’època d’estiu.

Des de Blanes – Estació de Tren (RENFE): El transport el proporciona la companyia Pujol i té un cost aproximat d’entre 2 i 4€ per persona. La freqüència és cada 15-30 minuts (depenent de l’època) i es poden comprar els bitllets directament a l’estació.

Des d’Aeroport de Girona – Costa Brava: Haureu d’anar a Lloret de Mar i agafar un altre autobús fins a Tossa. El transport el proporciona la companyia Sarfa i té un cost aproximat de 10 a 12 € per persona. Podeu consultar els horaris a la pàgina web https://compras.moventis.es/online/

Amb taxi

Des de Barcelona: Un taxi des de l’Aeroport de Barcelona fins a Tossa té un cost aproximat de 180€ per viatge. El trajecte te una durada aproximada de 1h 20 min.

Des de Girona: Un taxi des de l’aeroport de Girona fins a Tossa té un cost aproximat de 70€ per viatge. El trajecte té una durada aproximada de 40 minuts.

Si ho desitgeu podeu posar-vos en contacte amb nosaltres perquè us ajudem a gestionar el servei de Taxi des de l’Hotel.